Nyfiken på rusta och matcha i Katrineholm?

Skulle du vilja använda dig av rusta och matcha i Katrineholm? För att kunna använda dig av rusta och matcha i Katrineholm så måste du gå via din arbetsförmedling samt även då vara arbetslös. Kanske du inte riktigt är säker på vad det innebär när man talar om rusta och matcha? Det är en tjänst som erbjuds personer som bedöms vara i behov av stöd när det gäller att söka jobb eller komma vidare i livet med hjälp av studier. Idag finns det en del olika leverantörer av denna tjänst varav Best Bemanning och Rekrytering är en av dem.

I Katrineholm finns tjänsten rusta och matcha

Du som vill gå rusta och matcha i Katrineholm du kan göra det via Best Bemanning och Rekrytering. Dock måste du vara inskriven på Arbetsförmedlingen samt även se till så att de godkänner dig för att få använda dig av denna tjänst. När detta väl är klart så kan du välja att ta detta företag som leverantör av tjänsten.

Vad innebär rusta och matcha?

Tjänsten rusta och matcha är för de personer som varit utan arbete ett bra tag och har svårt att komma in på arbetsmarknaden. Med tjänsten kan du få stöttning kring hur du ska söka jobb samt även få råd om det är studier du hellre vill utföra. Du får en egen coach som hjälper dig på vägen mot att få ett nytt jobb eller att börja studera. Du kan läsa mer om vad tjänsten innebär på den hemsida som Best Bemanning och Rekrytering har.